Правим собствени музеи с приложението My Mercedes-Benz Museum

Общи 16 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4580 посещения | без коментари

С приложението My Mercedes-Benz Museum всеки потребител на Facebook вече може да изготви свой собствен музей и да го сподели с приятели. Музеят на Mercedes-Benz е един от първите музеи в света, които предлагат подобно приложение в социалната мрежа.
“С това приложение бихме искали да се обърнем най-вече към нашите международни фенове, които много оживено посещават страницата ни във Facebook“, казва Михаел Бок, ръководител направление Mercedes-Benz Classic. „С My Mercedes-Benz Museum можеш по увлекателен начин да се запознаеш със съдържанието на известния музей от Щутгарт и да получиш любопитна допълнителна информация за завладяващите автомобили“.
С приложението My Mercedes-Benz Museum потребителите във Facebook са „на един клик разстояние“ от създаването на свой собствен музей. Две са възможностите за това: или те подбират собствена изложба с три от над стоте автомобила на разположение, или избират свои три фаворита от предложения тематичен кръг. За любителите на автомобили особено интересни са детайлните информации и галериите с илюстрации към всеки от експонатите. Допълнителна опция е да се видят всички изложби на останалите потребители, да насочиш вниманието на свои приятели към определени автомобили или да сравняваш своите топ-експонати с останалите. За събуждане на спортния дух има и класация на най-активните потребители.
My Mercedes-Benz Museum може да бъде намерен на следния линк - http://apps.facebook.com/mymercedesbenzmuseum/ и да бъде ползван безплатно от всеки Facebook-потребител. Музеят на Мercedes-Benz присъства в социалната мрежа от 2009 година на адрес http://www.facebook.com/mercedesbenzmuseum и към момента има над 29 000 фена.

 
Ключови думи:   facebook, mercedes benz, mercedes benz museum
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте