Продава се Gulf McLaren F1 GTR, отново

Общи 19 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1953 посещения | без коментари

Обявените за продажба суперколи винаги са привличали вниманието на много автомобилни фенове и колекционери. За много от нас достатъчно е да притежаваме само една от тях, но това винаги се оказва някой лош сън. Нещата не са по-различни за още по-ексклузивните автомобили като Lamborghini Sesto Elemento или McLaren F1 с шаси номер 01. Мечта на мнозина са и лимитираните версии, като тази тук на Gulf McLaren F1 GTR Long Тail.
Първият състезателен McLaren GTR датира от 1995 г. и само 28 броя са произведени от модификацията. Gulf Edition е последният от серията и в момента се продава в Япония. Тези, които си спомнят, същият състезател се продаваше през 2009 г. пак в Страната на изгряващото слънце. Явно след две години притежание собственикът й е решил да се раздели с класиката.
Интересно е, че след като колата слиза от състезателната сцена е напълно възстановена от McLaren Automotive. С други думи екстериорът, интериорът и двигателят са като нови. Посочената цена е 3 милиона евро.
Още подробности може да намерите на сайта www.jameslist.com, където е пусната обявата.

 
Ключови думи:   lamborghini, mclaren f1, Калейдоскоп
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте