Продължава дебненето на новия Audi A3

Общи 18 август 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9215 посещения | без коментари

Фотографи-шпиони от британското списание Auto Express са успели да заснемат прототипа на обновения Audi A3. На изображенията е запечатен хечбекът с три врати, след като е известно, че смяната на имиджа ще засегне цялата гама на A3: хечбека с пет врати, седана, кабриолета и комбито. Най-добре се виждат промените в предната част, където радиаторната решетка е получила трапецовидна форма, а капакът и предните фарове са придобили по „ръбести” очертания. Като цяло автомобилът прилича значително на своите „по-големи братя” A5 и A6.
От Audi обещават, че салонът на новото поколение A3 ще стане по-стилен и съвременен, с използване на качествени материали и оформление в духа на A6. Що се отнася до техническите подробности, то A3 ще стане първият представител на Audi, прилагащ новата платформа MQB, разработена от Volkswagen с използване на леки сплави. В резултат на това бъдещето поколение A3 ще е с 80 килограма по-леко в сравнение с актуалното.

 
Ключови думи:   Audi, Audi A3, auto express, volkswagen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте