Произвеждат Codatronca TS в лимитирана серия, пускат и кабрио

Общи 23 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1803 посещения | без коментари

Италианската компания SpadaVettureSport е подготвила открита версия на суперколата си Codatronca TS. Чудото ще дебютира на изложението за луксозни стоки Top Marques, което ще протече от 14 до 17 април в Монако. Към името на модела ще добавят и разширението Monza. Засега в обращение е пусната само официална скица на кабриолета.
Производителят на ексклузивни автомобили заяви от сайта си, че започва серийното производства на Codatronca TS. Купето ще бъде произведено в лимитирана серия от 20 екземпляра, а цената е 300 000 евро.
Откритата версия ще е със същите силови агрегати. Първия си автомобил марката представи през 2008 г. и той бе разработен на шасито на Chevrolet Corvette. Суперколата е със 7,0-литров 8-цилиндров двигател с макс. мощност 630 к.с. Той е способен да работи и с биоетанол. Максималната скорост на актуалния модел е 340 км/ч.
Основателят на компанията Паоло Спада е бивш дизайнер на Smart и Honda.

 
Ключови думи:   chevrolet, chevrolet corvette, honda, top marques
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте