Първият Bosch Diesel Center в страната ни е обновен

Общи 11 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6065 посещения | без коментари

Днес в столицата бе открит обновеният „Супер Дизел“, първият сертифициран Bosch Diesel Center в страната ни. Тържеството съвпадна с двайсетгодишнината на сервиза, тръгнал от скромен гараж през 1985 г. с малък персонал от двама души, единият – Цветан Цветанов, основателят. През 1999 г. той e сертифициран от немската компания.
Днес лентата на обновения център бе прерязана от него, както и от г-н Клаус Хютелмайер, президент на Bosch Австрия, отговорен за Средна и Източна Европа и Бригите Ебле, генерален директор за България и Румъния. Освещаване направи и архимандрит Алексий Тасев.
Центърът се намира на „Околовръстен път“ 70, кв. „Драгалевци“.
Днес „Супер Дизел“ е гаранционен сервиз на Bosch за дизелови компоненти и разполага с оборудване, отговарящо на всички норми на компанията. От особена важност са фирмените стендове общо шест на брой от последно поколение с висока прецизност на измерванията и регулировките, гарантираща оптимална работа на двигателя, съобразена с високите изисквания, наложени от Euro нормите за вредни емисии.
Основните услуги, които центърът предлага, са диагностика и ремонт на всички видове BOSCH, DELPHI, DENSO и SIEMENS Common Rail помпи и инжектори, както и на помпи-дюзи UPS/PLD и UIS/PDE, сезонни сервизни инспекции (подготовка за лятна отпуска, за зимните месеци), смяна на масла и продажба на Castrol, TOTAL, Liqui Moly, OPEL, Mobil 1, инспекция на сигурността на автомобила, диагностика на горивна система при покупко-продажба на автомобил, пълна гама резервни части от оригинални BOSCH, DELPHI и DENSO и др.



Видео

 
Ключови думи:   bosch diesel
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте