Първи официални снимки на Vantage GT2

Общи 31 март 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1135 посещения | без коментари

След като в началото на тази година Aston Martin Racing разпространи скица на състезателната версия Vantage GT2, в края на миналата седмица екипът представи и първите официални снимки на състезателния автомобил. Дебютът на колата ще се състои на пистата в Барселона на 5 април по време на първия кръг от сериите Льо Ман.

С Vantage GT2, производителят на луксозни спортни автомобили разполага с представител във всяка една от състезателните GT категории- GT1 – DBR9; GT2 – Vantage GT2; GT3 – DBRS9; GT4 – Vantage N24.

Интересна особеност на новата състезателна кола на Aston Martin Racing е тази, че автомобилът е разработен по такъв начин, че може да използва като гориво както високооктанов бензин, така и биоетанол Е85. През миналата година, на подобна трансформация беше подложен и задвижващият агрегат на DBRS9.

 
Ключови думи:   aston martin, dbrs9, gt1, martin racing, vantage
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте