Първи снимки на MINI III

Общи 04 юли 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6655 посещения | без коментари

Третото поколение на модерното MINI беше "сгащено" без никаква маскировка. Най-атрактивни са промените по предницата и стъклото отпред
При новото издание на хитовия модел впечатление прави удълженият преден надвес и по-косото предно стъкло – вероятно направено с идеята за по-добра аеродинамика и повече сигурност за пешеходците. За първи път в MINI ще бъдат използвани 3-цилиндрови двигатели, сред които новият 1,5-литров Twinpower Turbo, който ще покрива диапазона от мощност между 100 и 200 к.с.
Новият MINI Cooper ще има познатите състезателни ивици на предния капак. За първи път в третата генерация на MINI ще бъдат използвани 3-цилиндрови двигатели. Задницата е като на Cooper S, има по-големи задни светлини и удебелен хромиран елемент над мястото за регистрационната табела.

 
Ключови думи:   Mini, mini cooper
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте