Разкриха Citroen DS4 преди Париж

Общи 30 август 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1414 посещения | без коментари

Citroen разпространи първите снимки на бъдещия DS4 преди официалното му представяне в залите на световното изложение в Париж. Вторият DS в семейството на "шевроните" заимства много черти от концепта High Rider, както и от стандартния C4.
Френският производител използва страницата си в Facebook, за да разкрие официалните фотографии на новия модел от високата гама, като цели новината да достигне до по-голям кръг от хора.
DS4 е комбинира елегантността и практичността със спортната линия и динамиката на купе. Габаритите на модела са 4,27 м дължина, 1,81 м широчина и 1,53 м височина.
Широкото му панорамно челно стъкло осигурява отлична видимост, а конфигурацията на местата е 2+2. DS4 предлага три пълноценни места на втория ред, достъпът до които е осигурен през задните врати със скрити дръжки. Обемът на багажника му е 370 л.
Автомобилът ще излезе на пазара с два дизелови мотора и три бензинови. Двата дизелови HDi 110 (достъпен и в микрохибридна версия e-HDi) и HDi 160 са с филтри за сажди. Трите бензинови VTi 120, THP 155 и THP 200 са съвместна разработка с BMW. Най-мощният от тях разполага с макс. 200 к.с. и въртящ момент от 275 Нм при 1700 об/мин. Съдържанието на CO2 е едва 149 г/км. Всички мотори са куплирани с 6-степенна предавателна кутия EGS.
Продажбите му започват през 2011 г.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте