Райконен - съжалява за изпуснатата първа позиция

Общи 08 юли 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2683 посещения | без коментари

Финландският пилот на Ферари Кими Райконен изрази съжалението си от изпуснатата първа позиция на стартовата решетка за утрешното състезание за Гран при на Великобритания на пистата “Силвърстоун”. Райконен ще стартира от първа редица, но все пак първото място остана за водача във временното класиране при пилотите Люис Хамилтън. Финландецът заяви, че грешка на последния завой му е коствала доста време, което е позволило на Хамилтън да оглави решетката.

“Квалификацията беше добра, но за съжаление на изхода от последния завой излязох от трасето, което ми струваше доста време. Вече обаче не можем да променим нищо. Малко съм разочарован, но утре просто трябва да направим добър старт и в крайна сметка състезанието е дълго. Ще видим какво можем да направим”, коментира след квалификацията той.

Райконен сподели, че вятърът на пистата “Силвърстоун” е направил условията на трасето доста трудни, въпреки че според него те са били по-добри, отколкото на вчерашните свободни тренировки. “Мисля, че вятърът ни затруднява през целия уикенд, въпреки че днес не беше толкова зле като вчера”, заяви той.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте