Ралф: - Не вярвам Михаел да се върне

Общи 11 март 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2479 посещения | без коментари

Седемкратният световен шампион пожела успех на Ферари
Пилотът на Тойота Ралф Шумахер обясни отношенията си с брат му Михаел. “За нашите отношения са писани доста глупости, заяви Ралф. – Разбира се, че понякога сме се карали, друг път сме имали различни мнения. Но това е нормално. Защото сме имали страхотни моменти заедно, разменили сме важни и интересни идеи. В крайна сметка, ние сме братя, една плът и кръв.”
Ето какво каза Ралф за случката в Монако през 2005 година (изпреварване на Михаел с 270 км/ч), когато само бързата реакция на малкия брат предотврати ужасна катастрофа между двамата.
Тогава яростният Ралф каза: “Имах чувството, че Михаел е останал без мозък”. Шампионът му отговори: “Това е състезание, не сме тук да пием кафе.” Ралф добави: “Но не сме тук да създаваме ситуации, които поставят другите в смъртна опасност!”
След две години мнението на Ралф вече звучи по друг начин: “Мисля, че тогава Михаел прекали, защото атакува много остро. Но всичко бе окей.”
Ралф призна, че двамата с Михаел често говорят по телефона. “Миналата седмица ми се обади и ме попита как ми се струват новите гуми на Бриджстоун, разказа Ралф. – “Ти щеше да им се кефиш. Ти си един от малкото, които ги е използвал няколко пъти”, отговорих му аз.”
Запитан вярва ли в евентуалното завръщане на Михаел, Ралф отговори: “Това със сигурност интересува много хора. Лично аз не вярвам да стане. Но той пак ще бъде на пистите. Със сигурност ще тества. Повече не мога да кажа.”
В същото време Михаел Шумахер пожела успех на тима на Ферари. “Усещам, че сме добре подготвени за първото състезание, в което със сигурност ще се представим много добре, каза седемкратният световен шампион. – Очаквам оспорвана битка и вълнуващ сезон. Стискам палци и желая успех на Ферари.”

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте