Рендери на Lambo Aventador Polizia

Общи 30 май 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3240 посещения | без коментари

От доста време насам италианската полиция има на разположение няколко полицейски автомобила Lamborghini Gallardo, получени като подарък от италианския автомобилопроизводител.
След появата на новия Aventador си зададохме въпроса как би изглеждал полицейският вариант. Milanno Artworks и CarreraDesign отговориха на въпроса ни като създадоха четири скици на Lamborghini Aventador Polizia.
Суперспортният патрул е оборудван с дефибрилатор и хладилен контейнер за транспорт на органи. Полицейските светлини (LED светодиоди) са скрити под въздухопроводите и върху арматурното табло, а не на покрива, за да не повлияят отрицателно на аеродинамиката и оттам на динамичните характеристики. Остава да почакаме и да видим дали италианската компания ще създаде Lambo Aventador Polizia. Идеята е налице.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте