Салонът на Porsche Panamera

Общи 03 ноември 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1011 посещения | без коментари

В средата на август папараците успяха да хванат нещо от вътрешността на Porsche Panamera, но качеството на снимките не беше добро и не се виждаше ясно какво става вътре. Нов опит е бил по-удачен, като снимката, може би тайно е направена от пътническата седалка отпред.

Ясно се вижда, че армaтурното табло има пет кръгли прибора, най-големият от които, естествено, е оборотомерът. Воланът е с три спици, кожен с апликации от карбон и засега няма бутони за управление на различни системи на колата. Предполага се че, към момента на пускането на серийното производство ще има подобни атрибути на волана. Ключът за запалването е разположен отляво на кормилната колонка.

Дизайнът на централната конзола създава впечатление, че шофьорът е всъщност пилот на самолет. Тя е доста широка, по нея са разположени над десетина различни бутона за управление на различни системи, както и масивният лост за предавките. На върха е разположен огромен дисплей за необходимата на водача информация.

Предполога се че колата ще има в началото два мотора - 4.8-литров бензинов V8 и дизел V6 с ходов обем 3 л.

Дебютът на Porsche Panamera е планиран за следващия Международен автосалон във Франкфурт, като цената се очаква да е около 100 000 евро за дизела и около 150 000 за бензиновият вариант.

 
Ключови думи:   Porsche, porsche panamera
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте