Семейство E-Class: Над 500 000

Общи 02 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2275 посещения | без коментари

Семейството на Mercedes E-Class се радва на завиден интерес, като от началото на годината, търсенето на модела се е увеличило с 13% до ниво от 107 278 единици (63 517 седана и 12 553 комбита). При версията кабрио, която беше лансирана на пазара през март миналата година, се отчита четирикратно увеличение в сравнение със същия период на миналата година.

От лансирането на варианта седан на Mercedes E-Class през март 2009 година, глобалните продажби на "семейството са над половин милион единици. Около 376 000 от тях са представители на четиривратата версия, 64 000 са комбита, а над 110 000 са купета и кабриолети.

Най- силно търсене на E-Class се регистрира в Съединените Американски Щати, където се реализират около 20% от общите продажби на версията седан. Вторият по значимост пазар е китайският, след което е този на Германия. Най- голямо търсене на комбито E-Class има именно на родния за марката пазар.

Предишното поколение на Mercedes E-Class, което беше представено през 2002 година, приключи "живота си с обща реализация от 1.6 милиона екземпляра.

 
Ключови думи:   mercedes e class
 

Unimog от LEGO Unimog от LEGO
02 юни 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте