Собствениците на Opel и Chevrolet с отстъпки до края на ноември

Общи 13 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4530 посещения | без коментари

„Булвария Холдинг“, един от първите дилъри на автомобилните марки Opel и Chevrolet в България, предлага на своите клиенти иновативния продукт „Сервизен план Bulvaria“. Той е специално разработен, за да отговори на нуждата от достъпна експертна грижа, повече спокойствие и сигурност на пътя на собствениците на нови автомобили Opel и Chevrolet или автомобили с регистрация след ноември 2010г.
Създаден с три нива на обслужване – Bulvaria Basic, Bulvaria Premium и Bulvaria Premium Plus – планът включва в себе си широка гама от основни сервизни дейности и допълнителни възможности за сервизирането на превозните средства. Смяна на двигателно масло и филтър, смяна на въздушен и горивен филтър, подмяна на ангренажен комплект, пистов ремък, предни и задни накладки – това са само част от услугите, включени в „Сервизен план Bulvaria“. Цената му се определя в зависимост от избраното ниво на обслужване, както и от двигателя и характеристиките на автомобила.
От „Булвария“ предлагат специални условия при закупуване на сервизен план до края на ноември – 5% при плащане в брой, както и гъвкави лизингови условия.
Предлагат сервизния план във всеки от търговско-сервизен център на фирмата в София и Варна.
Повече информация може да откриете на www.bulvaria.bg.

 
Ключови думи:   bulvaria, chevrolet, opel
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте