Среща с новия A6 на летището в Мюнхен

Общи 12 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1833 посещения | без коментари

Новата лимузина А6 се извисява на височина от 13,5 м върху специално създадена конструкция, наречена mont quattro, на летището в Мюнхен. Свят за забавление бе създаден Tерминал 1 и Терминал 2 там по повод световната премиера на автомобила, която се състоя тези дни в Детройт. Специална отсечка дава възможност за тестово шофиране, устроени са и автомобилна изложба, както и кът за забавление на най-малките посетители.
При пътуване през специално изработения връх mont quattro желаещите ще могат да се убедят в техническото превъзходство на системата за постоянно задвижване на четирите колела. На специално обучение на този тренировъчен център ще бъдат подложени и търговците и представители на различни международни отдели на марката. За реализацията на тази идея е създаден и обществен център за обслужване на клиенти с 3- D Car конфигуратор.
Докато родителите се информират за възможностите за индивидуализация на новия Ауди А6, малките фенове на марката също могат да нарисуват своето Ауди в специално създаден за тях кът, като най-добрите рисунки са оценяват на място. Наред с това малчуганите ще преживеят на живо чрез мини състезателни колички миналогодишната победа на Ауди на 24- часовото състезание в Льо Ман.
Официалната премиера на модела и неговата хибридна версия се състоя тези дни на изложението в Детройт. Повече подробности за А6 можете да откриете тук.

 
Ключови думи:   Автосалон Детройт 2011
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте