Стандартни зарядни станции за електромобили до края на годината

Общи 07 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10890 посещения | без коментари

Водещите американски и немски автомобилни производители – Audi, BMW, Chrysler, Daimler, Ford, GM, Porsche, VW, обявиха планове за създаване на стандартни електрически станции за презареждане на електромобили.
Станциите ще се наричат “DC Fast Charging with Combined Charging System” и ще предлагат четири варианта на зареждане – еднофазно, трифазно, правотоково (DC) и ултрабързо правотоково (DC) зареждане. Този подход 4 в 1 ще позволи на потребителите да презаредят електромобилите си за по-малко от 15 мин.
Според производителите комбинираният подход на таксуване ще намали сложността на развитието на тази ифнраструктура и ще подобри надеждността при зареждане.
Комбинираната зарядна система за таксуване ще бъде демонстрирана на симпозиум за електрически превозни средства (EVS26). Системите, годни за работа, се очаква да се появат до края на годината, а първото електрическо превозно средство, позволяващо комбинирано зареждане се очкава най-рано през 2013 г.

 
Ключови думи:   audi bmw, bmw, charging system, chrysler, chrysler daimler, ford, Porsche
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте