Стартираха продажбите на Dacia Duster Adventure у нас

Общи 03 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3850 посещения | без коментари

Без да бъде показен, Dacia Duster Adventure предлага оригинален микс от прекрасни характеристики: монтирани на покрива офроуд фарове, навигация Garmin, бели елементи в интериора, защитна кора под двигателя, черни маски на фаровете, червени стрелки, обозначаващи местата за теглене или повдигане на автомобила. Специални стикери гордо обявяват приключенския дух на автомобила, напомнящи за духа на състезанията, които Duster е печелил.Лимитираната серия Duster Adventure се предлага с избор от два цвята: ледниковобял и перленочерен. Duster Adventure може да бъде специфициран с 4х2 или 4х4 трансмисия, комбинирана с бензинов двигател 1.6 16V 105 к.с. или с дизелов dCi 90 к.с.
Както всички модели на Dacia, лимитираната версия Duster Adventure се предлага с 3-годишна/100 000 км гаранция. Всички оторизирани представители на Dacia в страната вече приемат поръчки. В България Dacia Duster Adventure се продава от 24 290 лева с ДДС.

 
Ключови думи:   dacia, duster
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте