Супербайк Shelby от Rucker Performance

Общи 13 февруари 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1471 посещения | без коментари

Rucker Performance е сред лидерите в Щатите по къстъм-разработките на автомобили и мотоциклети от 30 години насам. От фирмата са си стиснали ръцете с друга знаменита американска фирма - Shelby Automobiles Inc, специализирана в създаването на супер-автомобили. Резултатът е страхотен мотоциклет, който по показатели смело може да спори с легендарния автомобил Shelby Cobra 427 S/C. Общо се планира производство на 25 от новите машини до края на годината.
"Не е тайна, че събирането на едно място на голям по ходов обем двигател и леко шаси, винаги е било формула на моя успех." - споделя самият Карол Шелби, "Работейки с Бил Ракер използвахме същата рецепта, но за създаването на мотоциклета Shelby. Мойт отбор помогна да се направи мотоциклет, който дава същото впечатление като моята Cobra".
"Направихме истински американски мотоциклет" - споделя пък Ракер, " като се стремяхме да го направим лек и "взривен", подобен на автомобилите Shelby."
За облекчаване на масата на машината, горната й част и джантите са направени от карбон, а външните детайли са алуминиеви. Двигателят на машината е напълно новият S&S X-Wedge 128, развиващ максимална мощност от 150 к.с.
Всеки мотоциклет Shelby може да получи индивидуална окраска според желанието на бъдещия си собственик, както и за него са достъпни огромен брой тунинг-детайли.

 
Ключови думи:   amp, cobra 427, shelby automobiles, shelby cobra
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте