Суперспортната бегачка на Toyota идва догодина

Общи 07 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 9182 посещения | без коментари

Със световната премиера на концептуалната разработка FT-86 II по време на международното изложение в Женева, Toyota постави началото на предстартовото броене до появата на новата си суперспортна бегачка. Това ще стане през следващата година.

Toyota е една от малкото от основните компании, които могат да се похвалят с изключително богат опит в разработката, производството и популяризирането на спортни модели за почти всичка разновидност на автомобилните спортове. Вдъхновение за новото си предложение, инженерите и дизайнерите на марката търсят и намират в иконата Corolla Levin AE86.

Видео

Новата концептуална разработка демонстрира изключително динамичен дизайн, събран в "мускулести габарити 4235 мм дължина, 1795 мм ширина и 1270 мм височина. Междуосието на суперспортната бегачка е 2570 мм. Предно разположеният боксеров задвижващ агрегат е комбиниран с шестстепенна механична предавателна кутия и система за задвижване на задните колела.

 
Ключови думи:   ae86, corolla, corolla levin, toyota
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте