Текат последни тестове на новия Chevrolet Colorado в Тайланд

Общи 26 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6210 посещения | без коментари

Дългоочакваното ново поколение на Chevrolet Colorado преминава през последния етап от изпитания в Тайланд, а GM се подготвя да започне производството на новия пикап от среден клас в своя тайландски завод в Районг. Инженерите извършват последните тестови процедури с предпроизводствените образци, подлагайки ги на тежки изпитания в разнообразни условия. Новият Colorado ще се продава на множество пазари по света.
Tайланд скоро ще стане първата страна, в която ще започнат продажбите на новия Colorado. Гамата от версии на новия модел ще включва варианти crew-cab и extended-cab, задвижвани от новите икономични четирицилиндрови дизелови двигатели Duramax на GM.
Главният инженер на проекта за създаването на новото поколение Chevrolet Colorado Роберто Ремпъл сподели, че екипът от специалисти на GM е усъвършенствал успешната формула на компанията в областта на товарните автомобили, осигурявайки пълно съответствие между възможностите на новия Colorado и изискванията на отделните пазари в страните от Югоизточна Азия и други части на света. В периода на разработката на новия Colorado Ремпъл и неговият екип са живели в Тайланд, потапяйки се в условията на изключително конкурентния местен пазар на пикапи и получавайки възможност да наблюдават отблизо как тайландските потребители използват своите автомобили, както и да се запознаят с условията по пътищата и предизвикателствата, с които тази страна посреща всеки нов продукт.
Новият Colorado вече успя да предизвика значителен интерес по света с представянето си под формата на концептуална студия на щандовете на международни автомобилни изложения в Тайланд, Аржентина, Австралия и Германия.
В подготовка на старта на производството на Colorado тайландският завод на GM в Районг е преминал през основна модернизация, в която е вложена инвестиция с обем 300 милиона щатски долара, в това число за инсталирането на изцяло нова инструментална екипировка за поточните линии, на които ще се сглобява новият модел.
Двигателите ще са 2,5 и 2,8-литровият дизелови силови агрегати със система за принудително пълнене с турбокомпресор, газоразпределителен механизъм с горни разпределителни валове и стабилни цилиндрови глави от алуминиеви сплави.

 
Ключови думи:   chevrolet, chevrolet colorado, crew cab, duramax
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте