Том Круз тества Red Bull

Общи 25 август 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8770 посещения | без коментари

Това се случи на пистата „Уилоу Спрингс” в Розамонд, Калифорния. Проведеното на 15 август мероприятие е част от промоционалната обиколка на „енергийните” в САЩ.
Круз направи 24 обиколки на 4- километровата писта и достигна скорост от 290 км/ч. Тестът бе наблюдаван от посланика на Red Bull – Дейвид Култард. Круз подобри времето си с цели 11 секунди и предизвика овациите на публиката.

„Том е роден талант, каза Култард. – Изненадах се колко бързо свикна с болида и от темпото, което показа. Рискът е част от живота му и това определено му помогна да се справи с колата. Наистина успя да ме впечатли.”

Звездата на Том Круз изгря с ролята на пилота от американските ВВС Маверик в култовия Top Gun през далечната вече 1986 г. Само четири години по-късно, в Days of Thunder, Том отново заложи на високите скорости и адреналина в ролята на състезател от сериите Nascar.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте