Третото издание на BMW и MINI ЕКСПО отваря врати

Общи 03 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5300 посещения | без коментари

Третото поредно издание на специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отваря врати в зала 4 на Интер Експо Център в София. Изложението се организира от BMW Group България и в продължение на 3 дни, от 6 до 8 април 2012 г., представя програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI Next. По време на събитието посетителите могат да избират от над 80 налични в България употребявани автомобили BMW и МINI. Всички те покриват високите стандарти за сертифициране по програмите - възраст не повече от 5 години, пробег до 120 000 км, доказан произход и сервизна история и завършена на 100% техническа проверка. Само през месец април реализираните автомобили, включени в програмите, ще ползват и 36-месечна гаранция вместо стандартната 24-месечна гаранция.
В BMW и MINI ЕКСПО участват всички дилъри на BMW в България – Камор Ауто, София; М Кар, Пловдив; Бова Кар, Бургас; Варна Карс, Варна и Виа Интеркар, Плевен. Изложението е отворено от 10:00 до 20:00 часа в зала 4 Интер Експо Център в София, а входът за всички посетители е свободен.
За първи път по време на търговското изложение представители от AutoExpert
International (AEI)

 
Ключови думи:   aei, autoexpert, bmw, bmw group, bmw mini, ini
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте