Ще има ли Ferrari Dino? - Появи се прототип с двигател отпред

Общи 17 декември 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 1009 посещения | без коментари

Мистериозно Ferrari 599 Fiorano GTB бе забелязано да прави тестове в Германия, но след малко по-близък поглед се вижда, че това не е обикновен 599. Има серия панели по каросерията, които просто не изглежда да са добре поставени. Освен това видимо междуколесната база е малко по-къса. С промененото място на ауспусите вече се доказва, че Ferrari действително тестват концептуален модел – но за каква кола става дума?

Междуколесната база на автомобила го прави да изглежда почти толкова голям, колкото е и представеният наскоро California. Предноразположеният двигател обаче предполага, че това не е заместник на F430 или Enzo. Това отново доведе до спекулациите, че все пак може да бъде възроден класическият мъник Dino.

Въпреки че от компанията постоянно отричаха слуховете, че може да произвеждат достъпния Dino, в края на краищата икономическият климат и променящите се желания на потребителите може и да е повлиял и на италианския производител на спортни автомобили.

Нещо повече – от доста време Ferrari все обясняваха как ще представят нов турбо двигател V6, с който да могат да отговарят на изискванията из Европа за разход на гориво и за емисии на СО2. Затова и един нов модел ще бъде перфектният начин за представянето на въпросния агрегат.

В същото време Ferrari също така тестват модели със средноразположен двигател, които най-вероятно ще бъдат наследници на суперавтомбила Enzo. Очаква се колата да бъде с V8 двигател с принудително впръскване, големи централно монтирани ауспуси и активен аеродинамичен пакет.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте