Яна Маринова и Nissan GT-R на “ринга” на Motor Show

Общи 26 септември 2009 | Speed-Press.com A- A+ 2445 посещения | без коментари

С изцяло нов екстериорен и интериорен дизайн и нова “мебелировка”, първият изцяло тематичен брой на Motor Show е посветен на архитектурата и нейните най-големи достижения. Кои са най-великите архитектурни постижения от древността до наши дни, какво предстои да бъде сътворено в Московското сити, до къде ще стигнат човешките възможности във вертикалното строителство… Отговорите на тези и още много въпроси ще откриете на страниците на новия брой на списанието.

Макар да е най-изкусителната фигура в новия сезон на “Забранена любов”, тя е истински боец, който раздава юмруци в реалния живот и от екрана. Достатъчно е да я видите в “Ласко”, един от най-скъпите европейски телевизионни проекти, който се върти в ефира на RTL. Ако не можете, то ви уверявам, че е на нивото на Тринити от “Матрицата”. За тези екшън сцени избрахме друг бияч, чиито крошета на “Ринга” попадат право в “брадичката” на Porsche 911 Turbo.

Къде се произвежда VW Phaeton и откъде е тръгнал Bentley Mulsanne? Коя архитектурна забележителност в Мюнхен се посещава от 2 млн. туристи годишно? Коя автомобилна марка е успяла да си издейства разрешение за строителство на “Шанз Елизе” за последните 35 години? Това са само част от въпросите, на които ще получите отговор в рубриката Fresh Paint. Там може да прочетете и за новите Citroen Revolte, Peugeot RCZ, McLaren 4-12C 4 Ferrari 458 Italia.

С главния архитект на София разговаряме за архитектурния хаос, за корупцията, за хотелите, построени върху дюните, за ревизията на сегашното правителство, за проекта „Белене“ и колко пари ще бъдат откраднати от него, за мол културата и за битката с нея...

 

Труден ден за Ферари
25 септември 2009
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте