10% увеличение в продажбите на класиката Volkswagen Golf

Общи 20 юли 2007 | Auto-Press.net A- A+ 770 посещения | без коментари

От началото на годината до края на юни, глобалните продажби на класиката Golf на Volkswagen са достигнали ниво от над 300 600 автомобила. В сравнение със същия период на 2006, цифрата е с 10% по- голяма.

На родния си германски пазар, Golf регистрира 5.7% увеличение в новите регистрации за първата половина на годината. За периода в страната са били закупени 61 500 негови представителя. Във Великобритания, търсенето на модела се покачи с 8.7% до 35 100 единици, а в Италия съответните резултати бяха + 19.5% до 28 200 единици.

Като цяло, продажбите на Volkswagen Golf в Европа за първото полугодие достигнаха ниво от 219 000 автомобила, което представлява увеличение в размер на 7.3% на базата на резултата от същия период на миналата година. Основните "виновници за това бяха пазари като тези на Румъния, Полша и Русия, където новите регистрации на модела се удвоиха.

В Съединените Американски Щати, търсенето на местния еквивалент на Golf- Rabbit, подскочи със 79.9% и достигна около 20 000 автомобила.

 
Ключови думи:   rabbit, volkswagen, volkswagen golf
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте