11-и ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT

Общи 21 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2165 посещения | без коментари

За единадесета година София Франс Ауто организира най-големия тенис турнир за любители в България – Тенис Турнир Peugeot. Тази година изданието на турнира ще се проведе на 14 и 15 май 2011 г. в тенис клуб "Академик. Началото на срещите е в събота от 11:00 часа. Полуфиналите и финалът ще се играят в неделя съответно от 14:00 часа и от 15:00 часа.

Формулата на игра е смесени двойки, които ще играят на принципа на директната елиминация в два от три тай-брека. Полуфиналите и финалът се играят в три от пет тай-брека.

Наградата за двойката-победител традиционно е пътуване до Париж (Франция) с VIP-посещение на турнира Roland-Garros в Париж на 2 юни 2011 г.

За всички участници в турнира е предвидена и томбола с множество предметни награди. Официални партньори на турнира са Dunlop, Загорка и Девин.

По време на турнира, участниците и посетителите ще могат да опознаят най-новия представител на Марката – Peugeot 508.

Всички желаещи могат да се запишат индивидуално или с техния партньор в тенис комплекс "Академик" или в центровете на Peugeot в цялата страна.

 
Ключови думи:   dunlop, peugeot, roland garros
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте