140 мериха сили в тенис турнира на Peugeot

Общи 20 май 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4845 посещения | без коментари

През уикенда на кортовете на тенис клуб “Левски-София“ стартира тринадесетият „Тенис турнир Peugeot - най-големият в България тенис турнир за аматьори. 70 смесени двойки се състезават за голямата награда – посещение на престижния турнир от Големия шлем Roland-Garros на 5 юни. В събота бяха квалификациите в групи, а в неделя - полуфиналите.
Победителите в 13-ия тенис турнир PEUGEOT са Елвира Вергиева и Вилислав Лазаров. На финала те преодоляха противниците си Симона Пеева и Борислав Гергинов с резултат 7:5, 7:3, 8:6.
Тимът Вергиева-Лазаров победи над 70 двойки по пътя към голямата награда – посещение на международния турнир Roland-Garros в Париж с билети, осигурени от Air France. Класиралите се на второ и трето място - Симона Пеева-Борислав Гергинов и Глория Стоянова-Димитър Димитров получиха награди, предоставени от верига спортни магазини SLS Rossignol.
Тази година София Франс Ауто, официален вносител на Peugeot у нас, направи реверанс към клиентите си като награди и двойката на най-добре класиралият се според ранглистата собственик на Peugeot. Двойката победител при клиентите на марката е Маргарита Минева-Христофор Минев. Призът отново е посещение на Roland-Garros на 5 юни 2013.
За всички участници в турнира бе предвидена и томбола с множество предметни награди, осигурени от официалните партньори на Peugeot за турнира – BNP Paribas и верига спортни магазини SLS Rossignol.
Всички присъстващи имаха възможността да седнат зад волана на най-новите модели на Реugeot - забележителния 208 GTi, градския кросоувър 2008, семейния 301, дизеловия all road хибрид 508 RXH, както и да тестват мотопедите и велосипедите Peugeot.
Официални партньори на турнира са Air France, BNP Paribas, SLS Rossignol, Devin и Zagorka.

 
Ключови думи:   air france, peugeot, roland garros
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте