80 автомобила/час мие най-модерният тунел в България

Общи 09 август 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7800 посещения | без коментари

OMV България откри най-модерния тунел за измиване на автомобили в България на своя обект на улица „Гюешево“ 83 в София. Благодарение на иновативната технология и най-модерни съоръжения, с които е оборудван тунелът за измиване на автомобили, клиентите на OMV България пестят време и вече отделят приблизително 5 минути за измиване на своя автомобил. Той е с капацитет за измиване от над 80 автомобила на час, което предлага множество удобства на клиентите на OMV България.
Новият тунел предлага най-модерния и високотехнологичен метод за измиване на автомобили на българския пазар. С дължина от 29 метра, той може да обслужи до 5 автомобила едновременно. Почистващите продукти са от гамата AQUA на Caramba.
За разлика от класическото измиване, при което автомобилът се позиционира в средата, а съоръженията за измиване минават по няколко пъти през него, за да се изпълнят стъпките на избраната програма, при тунела за измиване на автомобили съоръженията са фиксирани и различни при всеки етап от измиването. Шофьорът е необходимо единствено да изключи автомобила от скорост, след това той се поема от подвижна лента, която се движи с постоянна скорост през съоръженията за измиване.

 
Ключови думи:   aqua, omv
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте