80 голфъра ще вземат участие в Peugeot RCZ Cup

Общи 24 август 2011 | Speed-Press.com A- A+ 11260 посещения | без коментари

За втора поредна година София Франс Ауто организира голф турнир в България, който е кръг от международния Peugeot RCZ Cup. 80 голфъра се записаха за участие в турнира, който ще се проведе на 27 август в Пирин Голф & Кънтри Клуб край Разлог. Състезанието е отворено за играчи от всички нива и се провежда в отбори от по двама играчи.

В края на състезанието, отборът, който е постигнал най-добър нетен резултат в серията RCZ Cup, се класира за международния финал. Победителите ще отпътуват към Париж със съдействието на Air France, за да вземат участие във финала, който ще се състои на 5 септември 2011 на игрището в Сен-Клу.

Състезанието по двойки Peugeot RCZ Cup е много по-забавно и дава възможност да се играят с две различни флагчета.
На 9 от 18-е грийна на игрището се поставят две флагчета (на всички четни или нечетни дупки): бяло с логото Peugeot и синьо с логото RCZ Cup.
Бялото флагче маркира лесна дупка, а синьото – по-трудна. Всеки отбор има възможност да играе всички бели или 9 бели и 9 сини флагчета RCZ Cup.
Отборът, който е избрал формулата RCZ Cup, задължително играе синьото флагче, когато има такова. Изборът или не на формулата RCZ Cup трябва да бъде направен и анонсиран преди старта от дупка номер 1. Той касае единствено отборите, които са решили да играят 18 дупки.

Голф турнирът ще стартира тази събота в 10.00, а победителите във второто издание на формата ще станат известни в 18.30. Церемонията по награждаване ще се проведе в клубната сграда на Пирин Голф & Кънтри Клуб.

По време на състезанието ще бъдат предоставени за тест драйв най-актуалните модели автомобили Peugeot: спортното купе RCZ, 100% електрическият iOn, новите 508 и 308, и кросоувъра 3008.

 
Ключови думи:   air france, peugeot, Други
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте