Asphalt Audi RS3: Разцъкване за iPhone

Общи 08 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6827 посещения | без коментари

Успоредно със световната публична премиера на суперспортната си бегачка RS 3 Sportback на салона в Женева, Audi лансира и ново приложение- игра за мобилните телефони iPhone на Apple.

Новото приложение на Audi- Asphalt Audi RS 3, е класически симулатор, който, повече от тематично, дава възможност да "седнете зад волана на новия автомобил на компанията. В играта са включени две писти, като от Gameloft обещават отлична графика. Управлението на колата, която ще може да бъде "тунингована, може да се извършва чрез чувствителният на допир екран или чрез накланянето на самия мобилен телефон.

Приложението Asphalt Audi RS 3 е достъпно за сваляне (безплатно) в Apple App Store, а от Audi коментират, че приложението е съвместимо и с други два мултимедийни преносими продукта на "ябълката- iPad и iPod touch.

 
Ключови думи:   apple, asphalt, audi rs 3, gameloft, ipad, iphone
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте