Aston Martin взема преднина с Virage

Общи 23 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2333 посещения | без коментари

Aston Martin въвежда нов модел в Женава под името Virage. Британският производител нарежда в гамата си още един изключително елегантен и мощен автомобил. „Virage е следващото еволюционно ниво в стратегията ни и е съвършеният баланс между противоположностите", коментира Улрих Бец, глава на компанията. Моделът се позиционира между елегантния DB9 и спортния DBS.
Двигателят е предно разположен в средата, V-образен 12-цилиндров с 6,0-литров работен обем и макс. мощност от 497 к.с. и макс. въртящ момент в размер на 570 Нм. Куплиран е с 6-степенна автоматична предавателна кутия Touchtronic II. Карбоново-керамични спирачки са част от стандартното обзавеждане на автомобила. Алуминиевата архитектура на автомобила е изцяло подчинена на намаляване на масата му. Купето Virage ще се спряга и във версия Volante.
Новата за марката алуминиева радиаторна решетка е вдъхновена от модела One-77 и е с пет хоризонтални артерии. Вратите се отварят нагоре като при класическо спортно купе, а интериорът е решен в ръчно ушита кожа. Стандартното обзавеждане предвижда отопляеми спортни седалки, круиз контрол, сателитна навигация, Bluetooth интерфейс, 700-ватова аудиосистема и пълна iPod интеграция. Virage и версията му Volante са вече в продажба, като цените ще бъдат конкретизирани на автомобилния салон в Женева.

 
Ключови думи:   aston martin, bluetooth, virage, volante
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте