Audi тества спортната версия Q5 из Алпите

Общи 26 август 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8000 посещения | без коментари

Спортната версия на всъдехода Audi Q5 бе забелязана по време на пътни тестове из Алпите. Автомобилът е получил мощна изпускателна система с четири накрайника. По предварителни данни под капака на новия високопроходим модел ще открием същия трилитров турбо агрегат V6, който се монтира на Audi S4 и S5. Мощността на двигателя възлиза точно на 333 к.с., а максималният въртящ момент – 440 Нм.

Моторът осигурява на спортния всъдеход ускорение от място до 100 км/ч за 6 сек и до максималната скорост, която е електронно ограничена - 250 км/ч.

Очаква се автомобилът да получи името Audi S Q5 и ще се отличава от стандартната версия със спортно окачване, специални джанти и гуми.

Световната премиера на модела вероятно ще се състои в края на следващата година, а продажбите на Audi S Q5 трябва да започнат с наближаването на 2013 г.

 
Ключови думи:   Audi, audi q5, Audi S4
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте