Audi Q5 и BMW X3 тръгват на лов с новия AUTO BILD

Общи 15 юли 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5630 посещения | без коментари

Пазарът на SUV-ове се разраства, а конкуренцията става все по-сериозна. Audi и BMW реагират на това с Q5 и X3, а AUTO BILD първи разбулва тайните на тези модели.
Рубриката ни Тестове започва с голямо сравнение на четири дизелови лимузини - BMW 520d, Audi A6 2.0 TDI Ultra, Mercedes E 220 Blue Tec и Volvo S80 D4, последвано от дуел между два мощни SUV автомобила в лицето на Mercedes GLA 45 AMG и Audi RS Q3. В броя споделяме и първите си впечатления от революционния модел на Citroen - C4 Cactus.

Лятото е в разгара си, но редакторите на списанието вече мислят и за есента, която стартира с автомобилния салон в Париж. На страниците на българския AUTO BILD ще се запознаете отблизо с най-важните дебюти на това изложение.
На страниците на изданието очаквайте и подробен репортаж за Porsche Driving Academy.
И ОЩЕ:
INSIDER Audi Q5 и BMW X3СРАВНЕНИЕ BMW 520d, Audi A6 2.0 TDI Ultra, Mercedes E 220 Blue Tec и Volvo S80 D4РЕПОРТАЖ Porsche Driving AcademyРЕПОРТАЖ Качествените ремонти спасяват животаSECOND HAND Toyota Prius 2009 от 18 000 лв.ВЪОДУШЕВЛЕНИЕ 50 години Opel Design Center


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте