AUTO BILD сравни четворка немски роудстъри в брой 288

Общи 21 март 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5565 посещения | без коментари

В новия брой на списание AUTO BILD България ще почуствате пролетта веднага щом се запознаете с резултатите от изпитанието на четири германски роудстъра: Audi TT, BMW Z4, Mercedes SLK и новото Porsche Boxster, което тепърва трябва да докаже качествата си.
Ще разберете и кои са най-добрите летни гуми от втората част на големия тест, който редакторите на списанието провеждат.
Ще почувствате и духа на Куба от публикацията, която представя как се променя тази страна, след като гражданите й вече могат свободно да си купуват нови автомобили – право, което десетилетия наред нямаха.
BMW Серия 3 се представя повече от добре в сравнителните тестове до момента. Но дали ще успее да се наложи и над VW CC и Audi A5?
В рубриката за употребявани автомобили ще откриете кои са плюсовете и минусите на градския мъник Smart и за какво трябва да се внимава при покупката на “джуджето“.

И още:
Актуално: всичко за бъдещия VW Golf VII
Първи впечатления: Honda Civic 2.2 i-DTEC
Сравнителен тест: по-добри ли са по-малките автомобили?



 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте