AUTO BILD SHOW 2012 обяви късметлиите

Общи 04 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6935 посещения | без коментари

AUTO BILD SHOW 2012 затвори врати след четири дни грохот на двигатели, много дрифт и порядъчно количество конски сили. Тази вечер станаха ясни и късметлиите, които спечелиха наградите на изложението. Те бяха избрани чрез лотария от анкетните карти, попълнени от посетителите на шоуто. Жребият бе теглен точно в 19:00 ч. в присъствието на нотариус.
Десет души печелят талони за безплатно измиване от автомивки Bubbles. Това са Галин Галилеев от София, Борислав Крумов от Плевен, Паулина Петрова от София, Богомил Маринов от София, Любомир Ангелов от София, Цветан Кацаров от София, Цветан Петров от София, Пламен Пенев от Варна, Ивайло Ванков от София, Илиана Ечева от с. Живково.
Петима ще се зарадват на 4-литрови туби с маслото на шампионите - Petronas. Имената им са Димитър Котов, Иван Иванов, Мартин Маринов, Юлиан Матов и Радослав Манов, всичките от София.
Едноседмична почивка за двама по българското Черноморие получават Станко Милушев, Иво Георгиев и Йордан Чайтандижев, отново всички от столицата.
7-дневна почивка за двама на остров Закинтос, Гърция печели Цветелина Вълкова от София. Пътешествията са осигурени от „Александрия травел".
По ирония на съдбата мъжкото ухание Porsche Design Sport получават дамите Татяна Димова и Ренета Стамчева от София, както и господата Теодор Червенелеков от София и Георги Бачев от Перник.
Голямата награда - автомобил Great Wall Voleex C10 отиде при 26-годишния Герасим Ценков от София, който между червения и черния вариант заложи на втория цвят.
Playstation Portable съвсем заслужено спечели Стефан Радев, който е успял да постигне резултат 1:57:991, рекордна виртуална обиколка на писта „Монца" с автомобил BMW M3.
До три дни организаторите от S Media Team ще влязат в контакт с печелившите, а голямата награда ще бъде връчена официално утре.

 
Ключови думи:   auto bild, Auto Bild Show 2012, auto show, bubbles, petronas
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте