Bentley показа първи тийзър на бъдещия си SUV

Общи 24 март 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9685 посещения | без коментари

Bentley пусна тийзър на първия си SUV, който ще дойде през 2016 г. Преди 2 години компанията показа за първи път прототипа EXP 9 F SUV на автомобилното изложение в Женева. Тогава британците разкриха плановете си за създаване на „най-луксозният и най-мощен SUV на пазара”.
Оттогава досега компанията е получила 2000 предваритени поръчки, въпреки че въпросните поръчители все още не са видели истинското превозно средство. Bentley планира да пусне в продажба най-малко 3000 бройки годишно, като за целта е предвидена инвестиция в размер на 800 млн. паунда в следващите три години.
Според информацията бъдещият SUV ще достигне дилърствата през 2016 г., а също така е предвиден хибриден за 2018 г. Според слухове моделът ще се произвежда в Братислава и ще се асемблира в Крю, Англия.

 
Ключови думи:   bentley
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте