Bentley пуска лимитирано издание на новата книга за Бонд

Общи 26 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2175 посещения | без коментари

В чест на Carte Blanche, новата книга за Джеймс Бонд, написана от Джефри Дивър, която излиза от печат във Великобритания на 26 май, Bentley пуска нейно ексклузивно издание в тираж от 500 бройки. Желаещите да се сдобият с книгата с автомобилна подвързия могат да я поръчат още сега на www.007carteblanche.co.uk.
Ян Флеминг, създателят на легендарния агент 007, е дарил героя си с цели три автомобила Bentley в оригиналната новела. В продължението Carte Blanche Джефри Дивър същo обвърза Бонд с легендарната марка, като на страниците на новия роман той се вихри с Bentley Continental GT.
Дизайнерите на Bentley са работили с издателството Hodder & Stoughton, за да схванат напълно духа на автомобила на агента и да създадат ексклузивната кутия-поставка, в която да бъде опакована книгата. Цената е наистина колекционерска – 1000 паунда за бройка.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте