BMW Серия 3 е „Най-красив автомобил за 2011 г.”

Общи 01 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2600 посещения | без коментари

Новото BMW Серия 3 е най-красивият автомобил за 2011 г., сочи анкета сред автомобилните фенове в цяла Европа, организирана за 27-и пореден път от спортния канал Eurosport и „Международен автомобилен фестивал”.
Още от първата си генерация BMW Серия 3 е носител на най-ярките отличителни черти на дизайна и характера на марката. Победата в класацията „Най-красив автомобил за 2011 г.” потвърждава статуса и на шестото поколение на модела, като идеална комбинация между динамика и естетика. BMW Серия 3 има внушителна визия, която интерпретира по нов типичния за марката дизайн. Дългият преден капак, късите надвеси, дългото междуосие и изтеглената назад пътническа клетка подчертават типичната за BMW динамика. Тя е още по-силно изразена благодарение на ниските, достигащи до бъбрековидната радиаторна решетка фарове. За пръв път за новото BMW Серия 3 се предлагат три линии на допълнително оборудване - „Sport”, „Luxury” и „Modern”, които включват внимателно подбрани дизайнерски елементи. Всяка от тях подчертава характерното собствено излъчване на новия модел. Премиум-атмосферата се подчертава от комбинации на висококачествени материали и прецизната изработка. През лятото на 2012 г. ще бъде добавен и М спортен пакет, включващ специални опции в екстериора и интериора на модела. В гласуването за „Най-красив автомобил за 2011 г.” участваха над 73 000 души от цяла Европа. В периода 8 декември 2011 г. - 18 януари 2012 г. те са изразили своите предпочитания на специално разработената интернет платформа www.mostbeautifulcar.eurosport.com. Резултатите бяха обявени на специална церемония по време на 27-ото издание на „Международния автомобилен фестивал в Париж”.

 
Ключови думи:   bmw, bmw 3
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте