BMW с М-ка и на две колела

Общи 11 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2752 посещения | без коментари

Според проучване на BMW почти ¾ от жителите на Германия ползват редовно велосипед. От баварската компания са сигурни, че от лятото на тази година, броят на колоездачите ще стане още по-голям. Най- малкото поради предстоящото пазарно лансиране на най-новото попълнение в М-гамата на марката, което обаче този път е само с две колела.

От BMW определят своят M Bike Carbon Racer, като "върхова състезателна машина. За допълнителна динамика към излъчването на велосипеда допринасят карбоновата рамката, скоростите и спирачките Shimano Ultegra, и характерните за четириколесните М-ки червени акценти.

BMW M Bike Carbon Racer, който тежи само 7.4 килограма, ще бъде пуснат в продажба в избрани дилърства на BMW, както и на интернет адрес www.bmw-shop.com, от юни тази година.

 
Ключови думи:   bike carbon, bmw, bmw shop
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте