BMW 1-Series Cabrio - Награда в голф турнира Pro-Am

Общи 04 юли 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 1039 посещения | без коментари

BMW Серия 1 Кабриолет може да спечели някои от участниците в Първия международен Голф Турнир за професионалисти и аматьори (Pro-Am). Турнирът, организиран от Асоциацията на професионалните голф играчи в България (PGA), започва на 3 юли и ще продължи до 5 юли 2009 г. на голф игрището Blacksearama, край Балчик. Участие ще вземат 18 отбора, във всеки от които участват по един професионалист и трима аматьори.

На 5 юли 2009 г. 18-те професионалисти от отборите ще имат възможността да се състезават за голямата награда на съревнованието „Hole in One”, което представлява опит за директно попадение от 198 м. разстояние. Играе се за попадение само в една дупка. Наградата за участникът, който успее да се справи със задачата е автомобил BMW Серия 1 Кабриолет, предоставена от Варна Карс, официален дилър на BMW. Наградният фонд, осигурен от организаторите на турнира, предвижда за класиралите се на първо, второ и трето място професионалисти парични награди, а за аматьорите заели призови места - предметни.

Варна Карс е официален дилър на BMW. Компанията е създадена през юни 2002 г. През месец ноември 2006 г. компанията открива автосалон в град Варна, в който е съсредоточено продажбеното и следпродажбено обслужване на автомобили с марка BMW.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте