BMW Group предоставя на Япония финансова подкрепа в размер на 1 млн. евро

Общи 17 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3694 посещения | без коментари

Във връзка с опустошителните последствия на земетресението и последвалото цунами в Япония, BMW Group изразява съпричастността си с жертвите от бедствието и предоставя извънредна финансова помощ в размер на 1 милион евро.
Управителният съвет на компанията изразява своята съпричастност от случващото се в Япония. „Дълбоко сме потресени от ужасяващото страдание на хората в засегнатите райони”, заяви д-р Норберт Райтхофер, председател на управителния съвет на BMW AG. „В този труден момент нашите мисли и надежди са с японския народ”.
Дарението ще бъде разпределено по равно между международните неправителствени организации „Спасете децата” и Японския червен кръст. Средствата са предназначени за лечението на пострадали деца, спешна помощ и възстановителни работи. Освен това, служителите на BMW Group ще изразят своята съпричастност с пострадалите от бедствието, като се включат със свой принос към двете кампании.
В понеделник BMW Group предостави възможността за завръщане в Германия на своите германски служители в Япония и техните семейства. Компанията оказва подкрепа и на около 800-те си японски служители. BMW Group присъства активно на пазара в Япония от почти 30 години. Националното търговско представителство на компанията се намира в голямата токийска префектура.

 
Ключови думи:   bmw, bmw ag, bmw group
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте