BMW JOYDRIVE TOUR представя последни иновации от BMW ConnectedDrive

Общи 09 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6800 посещения | без коментари

Започва BMW JOYDRIVE TOUR. В периода 11 - 13 май 2012 г. над 400 клиенти и любители на BMW и на активния и динамичен начин на живот имат възможност да изпитат в реални условия последните иновации от най-успешния премиум производител. Във фокуса на международната програма BMW JOYDRIVE TOUR, която пристига в България, са новото BMW Серия 1 и BMW Серия 3. Обиколката е организирана от BMW Group Централна и Източна Европа и се провежда в 7 европейски държави – България, Словения, Словакия, Чехия, Унгария, Полша и Румъния.
В програмата участват всички дилъри на BMW в България – Камор Ауто София, М Кар Пловдив, Варна Карс, Бова Кар Бургас и ВиА Интеркар Плевен, както и официалният вносител BMW Group България. Над 400 души, медии, клиенти и любители на марката имат възможност да изпитат технологии и иновации в различни модели. Тестовете включват различни техники на шофиране под ръководството на професионални инструктори от BMW Driving Training и активно шофиране на автомобили от почти всички модели от BMW Серия 1 до флагмана BMW Серия 7, оборудвани с последните иновации от BMW ConnectedDrive.
В рамките на събитието за първи път в България ще бъдат показани BMW ActiveHybrid 5 и новият автомобил мечта - BMW Серия 6 Гран Купе.

 
Ключови думи:   bmw, bmw 3, bmw 7, bmw group
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте