BRABUS с пакет и за новия Mercedes SL

Общи 07 май 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1702 посещения | без коментари

Само няколко седмици след премиерата на новото поколение Mercedes- Benz SL, тунинг специалиста BRABUS разработи пакет и за новото попълнение в гамата на марката. Основният акцент попада върху повишената до 730 конски сили максимална мощност, максималният въртящ момент от 1320 Нм, максималната скорост на движение от 350 км/ч и множеството аеродинамични и естетични подобрения.

Новото предложение на BRABUS е екипирано с познатия BRABUS SV12 S Biturbo двигател, който бе разработен първоначално за уникалния BRABUS ROCKET- най- бързият седан в света. Максимчалната мощност на мотора е 537 кВт или 730 конски сили, а максималният въртящ момента на агрегата е 1320 Нм, но е ограничен електронно на 110 Нм.

Доработеният от BRABUS Mercedes- Benz SL е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4 секунди, до 200 км/ч за 10.5 секунди и да развие максимална скорост на движение от 350 км/ч (електронно ограничена). Автомобилът разполага с множество технологични подобрения, като оптимизирано окачване, спортен въздушен филтър, нова електроника на двигателя (само с нейна помощ мощността се увеличава с 40 конски сили), спортна изпускателна система с хромирани накрайници, оптимизирана в аеродинамичен тунел аеродинамика и др.

Новият BRABUS SL може да бъде оборудван с алуминиеви джанти, предлагани в размери от 17 до 20 цола. Възможно най- внушителната комбинация гуми джанти е 255/30 ZR 20 отпред и 305/25 ZR 20 отзад.

 
Ключови думи:   biturbo, Brabus, mercedes benz
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте