Cadillac Escallade с нова алармена система

Общи 30 декември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2855 посещения | без коментари

От няколко години луксозният SUV на Cadillac оглавява списъците с най-крадени автомобили, не само в САЩ. В опит да спрат тази тенденция, General Motors ще екипират Escalade стандартно с нова алармена система и подсилени ключови възли.

Противокражбената система се състои от пет основни точки и подобрения. Едно от тях е подсиленият блокаж на кормилна колонка, който прави въртенето на волана без ключ на практика невъзможно. Криптирането на чипа в ключа също е усъвършенствано, наречено е PASS Key 3+, което прави разкодирането на сигналите значително по-трудно. Като превенция срещу вдигане, дърпане или бутане на колата, са инсталирани и два нови сензора – шоков, и такъв за детекция на накланяне на купето. При засичане на вибрации или крен на купето алармата се задейства. Последната пета точка от осигуряването има за цел да затрудни слагането на Escalade “на трупчета“ - колелата са снабдени със специална заключваща система.

Агенция Speed-Press


 
Ключови думи:   cadillac, general motors, speed press, SUV
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте