Carzone Specials с аеродинамичен пакет и за новото Peugeot 207

Общи 07 юни 2007 | Auto-Press.net A- A+ 943 посещения | без коментари

Ако наскоро сте станали горд собственик на Peugeot 207 и искате да направите своя автомобил още по- динамичен, то тогава Carzone Specials имат нещо специално за вас.

Компанията предлага боди- кит за компактния модел, който при желание от ваша страна и благодарение на подромния "алманах, можете да монтирате сами. Аеродинамичният пакет на Carzone Specials, в който са включени предна и задна броня и странични прагове, е разработен както за тритвратата, така и за петвратата версия на Peugeot 207 и притежава сертификат от германската TUV.

Версията на снимките е допълнително преработена. Стандартното окачване е заменено със спортно от KW, което е доближило 207- цата към пътя с 5 см отпред и с 4 см отзад. Монтираните джанти са седемнадесетцолови, а гумите са с размери 215/40.

 
Ключови думи:   carzone specials, peugeot, peugeot 207
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте