Chevrolet разкри концепцията Colorado

Общи 21 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2425 посещения | без коментари

Chevrolet показа концептуалната версия на пикапа Colorado преди той да направи своя официален дебют на м;еждународния автомобилен салон в Бангкок. Студията ще даде представа за следващото поколение пикап от среден клас Chevrolet Colorado. Моделът ще се предлага в продажбените центрове в Тайланд по-късно през тази година и ще бъде представен на останалите пазари през 2012 година.
Концептуалният модел е оборудван с каросерия с удължена кабина, монтирана върху висока рама и задвижване на четирите 20-цолови колела с гуми за пресечен терен. Турбодизеловият 2,8-литров агрегат разполага с широк диапазон на въртящия момент, осигуряващ отлични товарни характеристики. Конструкцията на концептуалния пикап Colorado спазва изискванията за целевото й предназначение и включва стабилна носеща рама с широка каросерия. В предната част известното златно лого на Chevrolet и двуелементната решетка са очертани от големи светлинни тела, които преливат към калниците, а върху капака е разположен динамично оформен отвор за въздух. Екстериорът е подчертан с полирани алуминиеви детайли, както и с интегрирани странични стъпала и прожекторни предни светлини с черна маска и вградени LED елементи. В задната част светлините са с LED елементи.
В интериора се забелязва отличителен за марката елемент - оформеното като двоен кокпит арматурно табло. Той предлага и осветление в ледено син цвят и кожените тапицерии на седалките. Двата уреда на инструменталния панел са оформени в мотоциклетен стил и създават спортен дух. Към всичко това се добавят двузонова климатична система с цифрово управление и последно поколение инфоразвлекателна технология. Студийният модел разполага с 7-инчов LCD дисплей върху арматурното табло, който дава възможност за лесно наблюдение и интуитивен контрол на достъпа до интернет, навигацията, аудиоуредбата и телефонните функции.
Повече данни за серийния модел ще бъдат предоставени по-късно през тази година.

 
Ключови думи:   chevrolet, chevrolet colorado
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте