Chevrolet стъпва на пазара в Южна Корея

Общи 21 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1715 посещения | без коментари

Chevrolet, най-голямата марка на GM в световен мащаб, обяви своето навлизане на южнокорейския автомобилен пазар. В допълнение към това GM Daewoo оповестиха намерението си за смяна на името на компанията на GM Korea Co. До края на първото тримесечие на 2011 година.
"Ние разполагаме с отлични пазарни позиции, които ни позволяват да представим една от най-ярките автомобилни марки в световен мащаб в Южна Корея," отбеляза Майк Аркамоне, президент и изпълнителен директор на GM Daewoo.
Пазарното проучване на GM разкрива изключително добър прием на марката Chevrolet от страна на южнокорейските потребители. През тази година американският гигант ще стартира най-агресивната в своята история програма от премиери на пазара в Южна Корея и ще обнови изцяло своята продуктова гама с осем нови модела. Новата палитра от предложения с марката Chevrolet включва Chevrolet Camaro, Orlando, Aveo и Captiva.
От 2004 година насам дейността на GM в Южна Корея изигра ключова роля в създаването на дизайна, конструирането и производството на новата гама от компактни модели на марката Chevrolet , предназначени за световните пазари.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте