Chrysler на автомобилното изложение в Женева 2008

Общи 29 февруари 2008 | Auto-Press.net A- A+ 2116 посещения | без коментари

*Европейски дебют за Chrysler ecoVoyager concept, елегантен дизайн комбиниран с модерна хибридна технология - горивни клетки и електрическо задвижване

*Световна премиера SRT® Design Group - спортен пакет за Chrysler 300C с ефективен дизелов двигател

*Chrysler Grand Voyager

По време на 78-то международно автомобилно изложение в Женева ще станем свидетели на европейската премиера на Chrysler ecoVoyager concept, както и дебютът на Chrysler 300C SRT® Design Group. Към тях ще се присъедини и новият Chrysler Grand Voyager, който от началото на годината вече се предалага в продажбените центрове на Балкан Стар.

Chrysler ecoVoyager Concept
Концептуалната разработка Chrysler ecoVoyager Concept комбинира елегантния стил на Chrysler с нова електрическа технология за задвижване с увеличен пробег. EcoVoyager спечели наградата Best concept truck на EyesOn Design по време на автомобилното изложение в Детройт.

Дизайнерската концепция се базира на идеята елегантна опростеност", като се възползва от мястото, което нормално е заето от стандартния двигател и трансмисията. Електрическата система за задвижване с увеличен пробег използва електрически мотор за задвижване на колелата, като необходимата за това енергия се доставя от пакет литиево-йонни батерии. Електрическият мотор развива 200 кВт, което е гаранция за изключително бързо ускорение. Технологията за увеличен пробег е компактна, като в нея е включена горивна клетка (водород), с помощта на която пробегът на Chrysler ecoVoyager е над 483 километра. В същото време не се отделят никакви вредни емисии.

Новият Chrysler 300C SRT Design Group
Chrysler 300C SRT Design Group разширява още повече гамата на популярния американски луксозен седан. 300C Sedan и Touring са с изцяло нова визия, адаптирана към дизайнерската линия на SRT8 версията. В комплекта влиза и ефективният и мощен 3.0L CRD дизелов двигател. 300C SRT Design Group се предлага единствено на пазарите извън територията на Северна Америка и ще бъде пуснат в продажба през първата четвърт на тази година.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте