Chrysler финализират заема от САЩ - Критикувани са за рекламата си

Общи 03 януари 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 1307 посещения | без коментари

Chrysler финализират заема от правителството в размер на 4 милиарда долара, съобщиха от автомобилния производител. Chrysler ще получат 4 милиарда от 17.4-те милиарда, които бяха отпуснати за тях и General Motors. Междувременно се оказа, че рекламата, с която Chrysler се отблагодаряваха, е събудила малко смесени послания.

“Chrysler LLC продължава своите дискусии с Министерството на финансите и работи неуморно, за да отговори на изискванията за заема” – казаха в официално съобщение от Chrysler. „Компанията очаква с нетърпение финализирането на споразумението за финансовата помощ в близко бъдеще.”

Въпреки това някои разкритикуваха Chrysler, че са похарчили пари върху реклама за отблагодаряване, която се появи в онлайн и хартиен вариант миналата и тази седмица

„Малко е смешно да се харчат пари за такова нещо” – каза Принцила Смит, говорител на American Solution. „Тези реклами са идеалният пример, който ни показва, че Chrysler не са напълно в час... и това е пред очите ни,:

Chrysler изхарчиха около 200 000 долара за реклами в Wall Street Journal и още 100 000 долара за реклами в USA Today, съобщиха от Fox News.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте