Citroen организира дни на DS

Общи 04 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5360 посещения | без коментари

Лансираната преди две години линия DS днес присъства на пазара с три модела - Citroen DS3, DS4 и DS5 – и има реализирани 200 000 продажби. За да отбележи този успех, марката организира дни на линията DS от 12 до 14 април. Широката публика ще има възможност да се докосне до вселената DS.
На 13 април дните на DS ще предложат на широката публика посещение на заводите, в които се произвеждат Citroen DS3, DS4 и DS5. И трите модела се произвеждат във Франция, съответно в заводите Поаси, Мюлюз и Сошо. Това ще бъде една уникална възможност за посетителите - клиенти и фенове на марката - да се запознаят с процеса на сглобяване на премиум моделите.
През тези дни компанията ще дадат възможност на почитателите си да тества трите модела в търговската мрежа във Франция. Феновете на Световния рали шампионат WRC са поканени на пистата Суги (близо до Орлеан), където ще могат да управляват тунинговани автомобили Citroen DS3.
Дните на DS започват на 12 април в международната витрина на марката на Шанз Елизе - C_42. Специалната вечерна програма включва концерт на живо, който ще бъде предаван за феновете на Citroen на страницата във Facebook. В присъствието на Филип Варен, президент и директор на групата PSA, генералният директор на Citroen Фредерик Банзе ще разкрие бъдещето на линията DS. Той ще покаже снимки на новия концептуален модел - Номер 9, който ще бъде представен на автомобилния салон в Пекин. Директорът на Citroen ще връчи официално ключовете на 200 000-я собственик на модел от линията DS - Citroen DS5.

 
Ключови думи:   citroen
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте